Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 19g55kcal1.6g9.8g0.5g2.6g
Puolukka 25g10kcal0.1g1.7g0.1g0.7g
Canderel makeutusjauhe1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g140kcal3.4g25.4g1.2g6.6g
Valittu annoskoko233g70kcal1.7g12.7g0.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna116g35kcal0.9g6.4g0.3g1.7g
Arvot/100g100g30kcal0.7g5.5g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315