Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 175g45kcal2.7g6.1g0.4g3.3g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g366kcal6.8g16.4g29.4g7.8g
Valittu annoskoko233g183kcal3.4g8.2g14.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna116g91kcal1.7g4.1g7.4g2g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180