Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali93g20kcal1.1g3.2g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g3.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön2.2g15kcal0g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g3.3g27kcal0g0g3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha66g109kcal12.5g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g362kcal27.8g9g20.8g4.6g
Valittu annoskoko233g181kcal13.9g4.5g10.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna116g91kcal7g2.3g5.2g1.2g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737