Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)23g28kcal0.5g6.1g0.1g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 14g32kcal2g0.2g2.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Ruokakerma 5%, Valio14g9kcal0.2g0.6g0.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)14g37kcal3.7g0.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g482kcal38.2g23.8g25g4.4g
Valittu annoskoko233g241kcal19.1g11.9g12.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna117g121kcal9.6g6g6.3g1.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.1g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736