Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 99g28kcal1g4.5g0.3g1.8g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 7g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g28g96kcal0.6g0.8g9.8g0g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g429kcal9.2g41g23.6g4.8g
Valittu annoskoko233g215kcal4.6g20.5g11.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna116g107kcal2.3g10.3g5.9g1.2g
Arvot/100g100g92kcal2g8.8g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035