Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g680g3482kcal60.5g198.6g272g40.1g
Voi, 1 tl, 5 g480g3504kcal4.8g4.8g384g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton60g192kcal13.9g6.3g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 480g685kcal60g1.4g49.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g19965kcal302.4g497.8g1855.4g80.2g
Valittu annoskoko2320g9982kcal151.2g248.9g927.7g40.1g
Annoskoko puolitettuna1160g4991kcal75.6g124.5g463.9g20.1g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347