Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1142g272kcal20.6g24.9g3.4g26g
Parsakaali, keitetty, suolaa 714g248kcal32.7g13.8g2.1g17.7g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g357g428kcal12.1g12.8g35.7g0g
Voi 14g104kcal0.2g0.1g11.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g74kcal2.2g15g0.3g0.7g
Mozzarella juustoraaste, valio71g207kcal18.6g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g2665kcal172.8g133.2g136.2g88.8g
Valittu annoskoko2320g1333kcal86.4g66.6g68.1g44.4g
Annoskoko puolitettuna1160g666kcal43.2g33.3g34.1g22.2g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053