Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g667g400kcal66.7g28.7g2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Kananmuna kuoreton 587g837kcal73.3g1.8g60.1g0g
Mantelilastu (A la meira)267g1600kcal64g17.6g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g10956kcal440g144.2g972.2g0g
Valittu annoskoko2320g5478kcal220g72.1g486.1g0g
Annoskoko puolitettuna1160g2739kcal110g36.1g243.1g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231