Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 750g168kcal3.8g23.3g1.5g18.8g
Kesäkurpitsa zucchini 650g117kcal3.6g16.2g2.6g4.5g
Miniluumutomaatti, annos 250g500g100kcal3g16.5g1.5g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste300g1080kcal87g5.1g84g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g4413kcal205.6g192.8g308.4g50g
Valittu annoskoko2320g2206kcal102.8g96.4g154.2g25g
Annoskoko puolitettuna1160g1103kcal51.4g48.2g77.1g12.5g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534