Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g608g1685kcal11g456g0.9g40.8g
Saksanpähkinä 1352g9194kcal198.7g44.6g881.4g214.9g
Kookoshiutale 237g1563kcal19.2g15.1g152.6g38.6g
Hunaja 101g335kcal0.5g81.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g14g49kcal0.5g10.8g0.5g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g25651kcal459.8g1216.8g2070.8g588.6g
Valittu annoskoko2320g12826kcal229.9g608.4g1035.4g294.3g
Annoskoko puolitettuna1160g6413kcal115g304.2g517.7g147.2g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742