Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)222g795kcal31.1g155.4g4.9g11.1g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 888g1226kcal166.5g0g62.2g0g
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g899kcal0g0g99.9g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g500g1349kcal47g229.8g23g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g8682kcal496.2g796g381g68.2g
Valittu annoskoko2320g4341kcal248.1g398g190.5g34.1g
Annoskoko puolitettuna1160g2170kcal124.1g199g95.3g17.1g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657