Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1063g1244kcal29.8g42.5g106.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 432g1482kcal44g302.3g5.2g15.1g
Kananmuna kuoreton 292g417kcal36.5g0.9g30g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)532g872kcal132.9g4.8g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g8033kcal486.6g701.8g353.2g30.2g
Valittu annoskoko2320g4017kcal243.3g350.9g176.6g15.1g
Annoskoko puolitettuna1160g2008kcal121.7g175.5g88.3g7.6g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781