Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g16g48kcal2.6g1.1g3.7g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g1117g3072kcal189.9g0g256.9g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.2g10kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.8g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0g
Aromisuola (5g)6.1g3.4kcal0g0.6g0.1g0.1g
Timjami, annos 3g8g17kcal0.7g2.1g0.6g3g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g24g43kcal1.7g7.4g0.7g0g
Sipuli (käsittelemätön)523g142kcal6.8g25.1g1g8.9g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g616g2218kcal86.2g406.6g17.9g37g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g11121kcal577.4g889.2g563g101.2g
Valittu annoskoko2320g5561kcal288.7g444.6g281.5g50.6g
Annoskoko puolitettuna1160g2780kcal144.4g222.3g140.8g25.3g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913