Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1802g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.3g7.4kcal0.1g0.3g0.6g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g293g527kcal12.3g73.2g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4644g1377kcal89.8g147g47.2g0g
Valittu annoskoko2322g688kcal44.9g73.5g23.6g0g
Annoskoko puolitettuna1161g344kcal22.5g36.8g11.8g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334