Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)269g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1796g365kcal10.8g68.2g5.4g25.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g135g20kcal1.3g2.7g0.3g1.9g
Rypsiöljy 63g556kcal0g0g62.8g0g
Valkosipuli 54g58kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4644g2143kcal39.8g185.2g138.6g65.4g
Valittu annoskoko2322g1071kcal19.9g92.6g69.3g32.7g
Annoskoko puolitettuna1161g536kcal10g46.3g34.7g16.4g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927