Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g698g140kcal9.1g20.9g1.4g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Katkarapu 471g322kcal68g0g5.2g0g
Herne 209g144kcal10.6g19.6g0.8g6.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Spagetti 873g2857kcal88.9g579.5g9.6g29.2g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g18g68kcal5.8g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g7674kcal370.2g1249.8g105.4g74g
Valittu annoskoko2324g3837kcal185.1g624.9g52.7g37g
Annoskoko puolitettuna1162g1919kcal92.6g312.5g26.4g18.5g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844