Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g1048g1153kcal251.6g0g15.7g0g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Margariini 80% keskiarvo52g372kcal0.2g0.1g41.9g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g874g961kcal26.2g28g87.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g5162kcal565g89.8g291.4g11.8g
Valittu annoskoko2324g2581kcal282.5g44.9g145.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna1162g1291kcal141.3g22.5g72.9g3g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486