Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1241g2110kcal148.9g0g124.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g155g574kcal21.6g112.5g3.9g6.4g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g465g1303kcal10.7g16.3g130.3g0g
Kananmuna kuoreton 341g487kcal42.7g1g35g0g
Sipuli 93g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Mineraalisuola keskiarvo 16g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g9032kcal452.2g272.6g587.2g16.6g
Valittu annoskoko2324g4516kcal226.1g136.3g293.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna1162g2258kcal113.1g68.2g146.8g4.2g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144