Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g1368g1915kcal218.9g41g99.9g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)400g240kcal2.8g19.2g16g1.2g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g320g1152kcal27.2g246.4g3.2g0g
Sipuli 216g65kcal2.7g10.4g0.4g3.7g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g20g56kcal1.7g3.4g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g6857kcal506.6g640.8g246.6g9.8g
Valittu annoskoko2324g3429kcal253.3g320.4g123.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna1162g1714kcal126.7g160.2g61.7g2.5g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056