Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 42g170kcal0g41.9g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala210g672kcal31.5g123.9g5.5g21g
Maitojuoma, profeel, valio700g140kcal23.1g12.6g0g10.5g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 210g89kcal20.6g0.8g0.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 210g291kcal26.2g0.6g20.6g0g
Oliiviöljy 53g464kcal0g0g52.5g0g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g875g569kcal96.2g36.7g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g4904kcal395.4g460.8g162.8g63g
Valittu annoskoko2324g2452kcal197.7g230.4g81.4g31.5g
Annoskoko puolitettuna1162g1226kcal98.9g115.2g40.7g15.8g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040