Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1875g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 188g554kcal16.4g97.5g4.7g26.1g
Puolukka 250g97kcal1.1g17g1.3g6.5g
Canderel makeutusjauhe13g48kcal0.4g11.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4650g1398kcal35.8g252.2g12g65.2g
Valittu annoskoko2325g699kcal17.9g126.1g6g32.6g
Annoskoko puolitettuna1163g350kcal9g63.1g3g16.3g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315