Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g531kcal60.8g0g32g0g
Keittojuurekset, apetit160g42kcal1.4g7.7g0.5g3.7g
Peruna, keskikokoinen 60g320g192kcal4.8g41.6g0.3g2.9g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Kasvisliemikuutio 4.4g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100g280kcal19g0g22g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g12g9kcal0.9g1.1g0.1g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha24g39kcal4.5g0g2.4g0g
Keittojuurekset, apetit12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.4g21kcal1.4g0g1.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi89g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g2344kcal189.6g114.8g122.4g16g
Valittu annoskoko2328g1172kcal94.8g57.4g61.2g8g
Annoskoko puolitettuna1164g586kcal47.4g28.7g30.6g4g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250