Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa750g128kcal3g18.7g4.5g5.2g
Purjosipuli 397g91kcal7.2g9.5g0.8g8.3g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.6g0.3g3g
Tomaatti 375g85kcal2.1g12.9g1.1g5.2g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g33g71kcal4.6g7.1g2.7g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 61g537kcal0g0g60.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g1975kcal39.6g122.4g140.6g47.2g
Valittu annoskoko2328g988kcal19.8g61.2g70.3g23.6g
Annoskoko puolitettuna1164g494kcal9.9g30.6g35.2g11.8g
Arvot/100g100g42kcal0.9g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665