Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1199g2038kcal239.8g0g119.9g0g
Ranskankerma Valio300g839kcal7.5g10.5g83.9g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g250g375kcal4g8.7g37.5g0g
Pekoni Pirkka280g811kcal39.2g2.8g72.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g8289kcal588.8g72.8g629.2g10.2g
Valittu annoskoko2328g4144kcal294.4g36.4g314.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna1164g2072kcal147.2g18.2g157.3g2.6g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161