PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1320g503kcal3.6g92.9g1.2g45.3g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g140g756kcal0.6g0.7g84g0g
Maito, Kevyt90g41kcal2.9g4.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g6806kcal150.8g924.8g247g108.8g
Valittu annoskoko2328g3403kcal75.4g462.4g123.5g54.4g
Annoskoko puolitettuna1164g1702kcal37.7g231.2g61.8g27.2g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219