Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen23g9kcal0.4g2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g200g50kcal4g8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g245kcal9.4g21.4g13.8g0.2g
Valittu annoskoko233g123kcal4.7g10.7g6.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna117g61kcal2.4g5.4g3.5g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524