Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Broilerisuikaleet45g55kcal9.6g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Makaroni, pasta 30g98kcal3.1g19.9g0.3g1g
Paprika keltainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g20g24kcal0.7g1g2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.5g1.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g434kcal28.2g46.6g13.8g3.4g
Valittu annoskoko233g217kcal14.1g23.3g6.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna117g108kcal7.1g11.7g3.5g0.9g
Arvot/100g100g93kcal6.1g10g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358