Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi113g125kcal25.9g0g2.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g19g23kcal0.6g0.7g1.9g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 7.5g15kcal0.1g0.1g1.5g0.3g
Aurinkokuivattu tomaatti25g45kcal0.7g3g3.5g0g
Ruokakerma Valio 5%3.8g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g2.5g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0g
Pasta, Torino ruispasta plus63g200kcal7.5g39.5g1.5g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g837kcal70g89.8g22g15.6g
Valittu annoskoko233g418kcal35g44.9g11g7.8g
Annoskoko puolitettuna117g209kcal17.5g22.5g5.5g3.9g
Arvot/100g100g180kcal15g19.3g4.7g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208