Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen70g18kcal0.6g3.2g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Oliiviöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton88g86kcal19.2g0g0.9g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g4.4g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g349kcal41.6g13.6g14.2g5.2g
Valittu annoskoko233g175kcal20.8g6.8g7.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna117g87kcal10.4g3.4g3.6g1.3g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422051