Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho sunnuntai6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Oltermanni 17%13g34kcal3.7g0g2.1g0g
Kevytmaito hyla (Valio)63g29kcal2g3g0.9g0g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaatti 78g18kcal0.4g2.7g0.2g1.1g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl1.3g4.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g25g84kcal2g17.8g0.6g1.2g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Herkkusieni, tuore Pirkka25g6.3kcal0.6g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g427kcal19.8g59.6g11.2g5.8g
Valittu annoskoko233g214kcal9.9g29.8g5.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna117g107kcal5g14.9g2.8g1.5g
Arvot/100g100g92kcal4.2g12.8g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73620