Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 7.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 60g21kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Kasvisliemikuutio 1.7g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas7.5g21kcal1.4g0g1.7g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g116kcal9.2g4.2g6.2g3.4g
Valittu annoskoko233g58kcal4.6g2.1g3.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna117g29kcal2.3g1.1g1.6g0.9g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264