Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g56g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g42g55kcal1.3g0.7g5.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras17g59kcal2.2g11.8g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g488kcal32g37g22.6g3.2g
Valittu annoskoko234g244kcal16g18.5g11.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna117g122kcal8g9.3g5.7g0.8g
Arvot/100g100g104kcal6.8g7.9g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265