Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Purjosipuli 26g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g88g109kcal2.8g3.6g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g393kcal8g22g30.4g6.8g
Valittu annoskoko234g197kcal4g11g15.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna117g98kcal2g5.5g7.6g1.7g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015