Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali25g6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Selleri, annos 50g31g4.4kcal0.3g0.9g0g0g
Paprika, vihre6.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 62g18kcal0.3g3.3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g80kcal2.8g12.4g1.2g4g
Valittu annoskoko234g40kcal1.4g6.2g0.6g2g
Annoskoko puolitettuna117g20kcal0.7g3.1g0.3g1g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639