Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g73g205kcal13.9g0g16.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g77g27kcal1.2g5.3g0.1g1.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g84g67kcal9.2g2.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g597kcal48.6g15.4g37.2g2.2g
Valittu annoskoko234g298kcal24.3g7.7g18.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna117g149kcal12.2g3.9g9.3g0.6g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573