Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen225g90kcal4.5g20.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g67g596kcal0g0g67.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g1998g500kcal40g79.9g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4660g2454kcal95.4g213.2g139.2g1.6g
Valittu annoskoko2330g1227kcal47.7g106.6g69.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna1165g614kcal23.9g53.3g34.8g0.4g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524