Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1001g250kcal10g55g0g14g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Basilika, kuivattu 3.8g10kcal0.5g0.8g0.2g1.5g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 500g838kcal138.8g0.1g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4660g3029kcal312g150.8g131.6g43.2g
Valittu annoskoko2330g1514kcal156g75.4g65.8g21.6g
Annoskoko puolitettuna1165g757kcal78g37.7g32.9g10.8g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802