Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 868g661kcal16.3g134.5g1.7g8.7g
Lanttu 153g44kcal1.5g7g0.5g2.7g
Porkkana 232g76kcal1.4g12.9g0.5g5.9g
Soijakastike 105g63kcal5.4g10g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 665g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g28g151kcal0.1g0.1g16.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4662g2921kcal155.8g329g95.2g34.6g
Valittu annoskoko2331g1460kcal77.9g164.5g47.6g17.3g
Annoskoko puolitettuna1166g730kcal39g82.3g23.8g8.7g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877