Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 438g114kcal6.8g10.1g2.2g12.7g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Vesi1052g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g351g876kcal66.6g0.1g77.1g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g438g482kcal10.1g13.6g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4662g3220kcal168.2g51.2g274.8g26.6g
Valittu annoskoko2331g1610kcal84.1g25.6g137.4g13.3g
Annoskoko puolitettuna1166g805kcal42.1g12.8g68.7g6.7g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891