Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus1000g300kcal20g50g3g30g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1000g1110kcal230g0g20g0g
Juusto, Valio arkijuusto200g660kcal54g0g48g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4664g5288kcal615.4g113.6g262.2g60g
Valittu annoskoko2332g2644kcal307.7g56.8g131.1g30g
Annoskoko puolitettuna1166g1322kcal153.9g28.4g65.6g15g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890