Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1021g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 240g532kcal42g0g40.8g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 396g300kcal7.4g61.1g0.8g4g
Porkkana, keitetty, suolaa 126g42kcal0.8g7.1g0.3g3.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 240g82kcal2.6g13g0.5g7g
Sipuli, paistettu 42g43kcal0.5g2g3.4g0.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 13g39kcal1.5g2g2.8g0.1g
Pavut tomaattikastikkeessa255g191kcal10.2g33.2g0.3g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4668g2456kcal130g236.8g97.8g55.8g
Valittu annoskoko2334g1228kcal65g118.4g48.9g27.9g
Annoskoko puolitettuna1167g614kcal32.5g59.2g24.5g14g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277