Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1600g736kcal51.2g76.8g24g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g160g960kcal33.6g10.6g86.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g48g4.8kcal0.7g0g0.3g40.8g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4672g5818kcal283g178g441.6g81.6g
Valittu annoskoko2336g2909kcal141.5g89g220.8g40.8g
Annoskoko puolitettuna1168g1454kcal70.8g44.5g110.4g20.4g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070