Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 875g286kcal5.4g48.7g1.8g22.3g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%350g315kcal14g26.6g17.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g27kcal1.1g1.1g2.1g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 32g278kcal0g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g1862kcal44.6g160.2g106g46g
Valittu annoskoko2340g931kcal22.3g80.1g53g23g
Annoskoko puolitettuna1170g466kcal11.2g40.1g26.5g11.5g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204