Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Herkkusieni säilyke 25g4.2kcal0.5g0g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.5g18kcal0.7g3.4g0.1g0.2g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.5g8.2kcal0.1g0.4g0.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 38g112kcal7g0.9g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g342kcal17.8g14.6g22.8g3.4g
Valittu annoskoko234g171kcal8.9g7.3g11.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna117g85kcal4.5g3.7g5.7g0.9g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038