Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 11g8.3kcal1.5g0.1g0g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Öljy13g121kcal0g0g13.4g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 102g349kcal10.4g71.1g1.2g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.4g5.6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Parmesaaniraaste, Tesco45g174kcal14.7g0g12.7g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g1319kcal54.2g144.6g54.6g9.8g
Valittu annoskoko234g660kcal27.1g72.3g27.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna117g330kcal13.6g36.2g13.7g2.5g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906