Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g150g210kcal22.5g4.5g13.6g0.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g47g66kcal1.4g0.9g6.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g37g60kcal1.1g1.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g670kcal50g13.8g50.6g0.2g
Valittu annoskoko234g335kcal25g6.9g25.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna117g168kcal12.5g3.5g12.7g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g2.9g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070