Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Punajuuri 141g54kcal1.4g9.7g0.3g3.5g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g51g152kcal10.7g0.5g10.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 12g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g12g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Pinjansiemenet, Parrots14g87kcal4.1g1.8g7.8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g633kcal32.8g29.2g39.8g8.6g
Valittu annoskoko234g317kcal16.4g14.6g19.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna117g158kcal8.2g7.3g10g2.2g
Arvot/100g100g135kcal7g6.2g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252