Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g97g117kcal17.5g1.7g4.4g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow30g102kcal2.1g23.1g0.2g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g45g16kcal0.8g2.9g0.1g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl15g13kcal0.2g0.7g1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.6g4.6kcal0.1g0.3g0.3g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g512kcal41.8g58.8g12g3.4g
Valittu annoskoko234g256kcal20.9g29.4g6g1.7g
Annoskoko puolitettuna117g128kcal10.5g14.7g3g0.9g
Arvot/100g100g109kcal8.9g12.6g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155