Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g63g22kcal0.6g4.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g1.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Hunaja 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Nautajauheliha 15%50g103kcal9g0g7.5g0g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 6.2g23kcal1.4g0g2g0g
Munakoiso 94g21kcal0.5g2.9g0.2g2.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 6.2g12kcal0.1g0.1g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g393kcal23.8g16.6g24.4g5.6g
Valittu annoskoko234g196kcal11.9g8.3g12.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna117g98kcal6g4.2g6.1g1.4g
Arvot/100g100g84kcal5.1g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465