Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 99g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)28g8.2kcal0.9g1g0.1g0g
Tomaatti 28g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g63g44kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g216kcal6.6g10.6g5.4g6g
Valittu annoskoko234g108kcal3.3g5.3g2.7g3g
Annoskoko puolitettuna117g54kcal1.7g2.7g1.4g1.5g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.3g1.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521